Afișez toate cele 3 rezultate

Set Covorase ORTO format din elemente modulare individuale , ajuta la remedierea problemelor piciorului prin exercitii zilnice transformate in joaca.

Elementele produse din PVC de inalta calitate, usor de intretinut, nu permit patrunderea particulelor de praf in suprafete.

Elemente in a caror proces de productie s-au utilizat aditivi antibacterieni astfel este prevenita dezvoltarea bacteriilor pe suprafata acestuia.

Elemente cu diferite forme si culori atragatoare pentru copii permitandule sa isi dezvolte imaginatia imbinand elementele in diferite modele unice.

Datorita modului in care au fost proiectate elementele pot fi imbinate cu usurinta atat de catre adulti si in special de catre copii.

Marginile elementelor sunt intarite pentru a garanta imbinarea perfecta si a nu permite sa se desfaca in timpul in care se paseste pe covorul creat.

Elementele sunt construite cu diferite texturi, modele si duritati fiind posibil a fi imbinate in nenumarate combinatii pentru diferite efecte de masaj.

Setul de Covorase ORTO ofera copiilor posibilitatea de a se juca si a beneficia de exercitii pentru prevenirea  platfus, genu valg/varus sau picior stramb.

Caracteristici principale ale setului  de Covorase ORTO:

  • Gama variata de culori pe placul celor mici
  • Texturi diferite (tare, moale, mediu)
  • Gama varianta de forme
  • Antibacterian
  • Usor de utilizat
  • Se adreseaza atat copiilor cat si parintilor

Elementele se pot achizitiona individual sau in cadrul unor seturi tematice complete, in functie de optiuni.