Jucarii, trecut, prezent si viitor

Jucariile obiecte probabil la fel de vechi ca umanitatea, obiecte create de adulti pentru cei mici, desi pentru cei mici in creativitatea lor au capacitatea de a trtansforma aproape orice obiect intr-o jucarie, o piatra, un bat gasit in padure si un bustean devin o toba.

Chiar daca parinti se zbat pentru a achizitiona cele mai frumoase si interesante jucarii cei mici le indragesc pe cele care le reflecta cel mai bine visurile si aspiratiile lor. Cu care pot imita sau reproduce lucruri din lumea care ii inconjoara si i-au impresionat.

Jucariile la fel ca si jocurile au un rol foarte important in viata celor mici , avand un de distractie dar si mai important educativ. Daca cu mii de ani in urma jucariile erau facute din bete, lut iarba ele au evoluat odata cu omul, ajungand sa fie sculptate din lemn iar mai apoi metalice sau plastic.

Un muzeu pe tematica jucariilor il puteti gasi in Polonia la Kielce, in acest muzeu aveti posibilitatea de a vedea o parte din lunga istorie a jucariilor , un loc cu farmec aparte care ii va atrage atat pe cei mici cat si pe cei mari aducandu-le aminte de copilarie.

In sectiunea de jucarii a sitului nostru veti gasi jucarii pentru toate varstele de la Jucarii pentru dentitie zorganitoare, Pista masinute din cauciuc , Microwafe pentru constructii pentru cei de peste 5 ani sau jucarii din plastic tip bloc de constructii.